Over ons

Vertrek naar Australie is onderdeel van meerdere Vertreknaarland.nl websites. De initiatiefnemer van deze websites is Sebastiaan de Vries. Zelf is hij een aantal jaar geleden geëmigreerd naar Spanje en is een online marketing bedrijf gestart, genaamd 2beoptimized.

In de voorbereidingen en in de eerste fase van zijn emigratieproces naar Spanje, kwam hij erachter dat veel informatie die hij had gevonden in boeken en op het internet, verouderd was en niet meer klopte. Daarom is hij in eerste instantie begonnen met de website Vertrek naar Spanje, met als doel andere Nederlanders die naar Spanje gaan emigreren te informeren over zijn ervaringen en de actuele procedures. Dit is een groot succes gebleken en daarom is hij in 2012 begonnen met het uitbreiden van dit concept naar diverse andere landen, zoals vertrek naar Australië.

De informatie op deze site helpt Nederlanders die plannen hebben om lange of korte tijd te wonen, werken of studeren in Australie. Alle artikelen zijn geschreven aan de hand van ervaringen van emigranten die deze Nederlanders voorgingen.

Vertrek naar Australie biedt gratis informatie op haar site, maar het is helaas niet mogelijk om persoonlijke dienstverlening aan te vragen. Het is wel mogelijk om doorverwezen te worden naar experts die u kunnen helpen in het emigratieproces.

U kunt ons helpen deze website up-to-date te houden, door ons via email: info@vertreknaaraustralie.nl op te hoogte te brengen als u ervaringen anders waren dan op deze website beschreven.